• Veličina slova:
  • A
  • A
  • A

21. NATJECANJE SIGURNO U PROMETU I 16. NATJECANJE ŠPJ

21. NATJECANJE SIGURNO U PROMETU I 16. NATJECANJE ŠPJ
3. svibnja -  U OŠ Lovre pl. Matačića održano je 21. natjecanje “Sigurno u prometu” i 16. natjecanje školskih prometnih jedinica. Naš klub na čelu s dr. sc. Damirom Škarom je i ove godine izvrsno odradio organizacijski dio posla. Suorganizatori su Služba za sigurnost cestovnog prometa PUZ-a, te OŠ Lovre pl. Matačića. Natjecanje je službeno otvorio gradonačelnik Grada Zagreba g. Milan Bandić.


Predsjednik Autokluba Siget dr. sc. Damir Škaro pozdravio je prisutne te u svom kratkom govoru poželio djeci da sigurno prođu sve prepreke koje su pred njima, da jednog dana postanu savjesni vozači i marljivim radom uspiju u životu jer su "naša budućnost". Ekipi koja će se pobjedom izboriti da predstavljanja Grad Zagreb na predstojećem natjecanju u Zadru je poželio pobjedu, te pozvao Gradonačelnika g. Milana Bandića da otvori natjecanje.


Gradonačelnik Grada Zagreba g. Milan Bandić govorio je o važnosti ovakvih prometno-edukativnih akcija. S njegove lijeve strane je predsjednik AK Siget dr. sc. Damir Škaro, a s desne mr. sc. Slavko Borac, pomoćnik pročelnika iz Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport.

Za pobjedu u ovogodišnjem "Sigurno u prometu" natjecalo se 11 ekipa, a na natjecanju školskih prometnih jedinica 23. ekipe. Osim praktičnih znanja koja su morali pokazati na poligonu, natjecatelji su imali i pismenu provjeru znanja o prometu. Da sve protekne u najboljem redu, uz prometne službenike PUZ-a bili su zaduženi instruktori Autoškole Siget, te djelatnici Autokluba Siget i Pomoći na cesti Siget.


S lijeva na desno: službenik MUP-a Viktor Forjan (odjel cestovnog prometa PU zagrebačke, mr. sc. Nenad Zuber (rukovoditelj sektora članstva i autoklubova HAK-a), dr. sc. Damir Škaro, (predsjednik Autokluba Siget), Gradonačelnik Grada Zagreba g. Milan Bandić, Zdenka Kapović (ravnateljica OŠ Lovre pl. Matačića), g. Dubravko Teur (zamjenik načelnika PUZ-a)Ove godine u sklopu oba natjecanja u OŠ Lovre pl. Matačića sudjelovale su čak 34 ekipe.


Poligon na kojem su djeca morala voziti bez rušenja čunjeva.


Za ispravnost bicikala brinuli su se djelatnici najveće Službe pomoći na cesti iz Autokluba Siget.


Sudionici natjecanja "Sigurno u prometu" u očekivanju početka pismene provjere  prometnih znanja. 


Ekipa iz OŠ Sesvetska Sopnica  ponovila je prošlogodišnju pobjedu i na ovom 21. natjecanju "Sigurno u prometu"! Ove godine pobjedu su odnijeli sa 609 bodova.


Djevojčice i dječaci iz OŠ "Sesvetska Sopnica" koji će na predstojećem županijskom natjecanju u Zadru predstavljati Grad Zagreb. Na natjecanje odlaze dvije prvoplasirane djevojčice i dva dječaka. Natjecatelje će i tamo pratiti njihovi voditelji i instruktori.


Pobjednička ekipa 16. natjecanja ŠPJ iz OŠ Gustava Krkleca sa osvojenim biciklima i diplomama PUZ-a i AK Siget.

Najuspješniji natjecatelji dobili su vrijedne nagrade (pokale, medalje, bicikle, zaštitne kacige i posebne diplome) koje su osigurane iz sredstava Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa RH i Autokluba Siget. 

Ekipi iz OŠ Sesvetska Sopnica želimo da i treći put ponovi najbolji rezultat. Kao predstavnike Grada Zagreba očekuje ih predstojeće 
državno natjecanje u Zadru krajem svibnja.  Natjecanje će ugostiti najuspješnije predstavnike ostalih županija.


REZULTATI

SIGURNO U PROMETU 2013

Djevojčice:
Antonija Krajnović - 151 bod
Marija Pavlović  -150 bodova
Lucija Ribić - 147 bodova

Dječaci:
Tomislav Božić - 157 bodova
Filip Lovroić - 151 bod
Ivor Lucić - 150 bodova


EKIPNO
1. OŠ Sesvetska Sopnica - 609 bodova
2. OŠ Ivana Granđe -551 bod
3. OŠ Gustava Krkleca - 543 boda

NATJECANJE ŠKOLSKIH PROMETNIH JEDINICA

1. OŠ Gustava Krkleca - 452 boda
2. OŠ Dragutina Domjanića - 433 boda
3. OŠ Sesvetska Sopnica - 388 bodova

Više fotografija možete pogledati ovdje.
ZASTUPANJE U OSIGURANJU

ZASTUPANJE U OSIGURANJU

Agencija za zastupanje u osiguranju Siget pružit će vam brzu, pouzdanu i potpunu uslugu ugovaranja svih vrsta automobilskih osiguranja. Zastupamo vodeće osiguravajuće kuće u Hrvatskoj. Nazovite nas na 01/6502-292 i uvjerite se u našu stručnost i ljubaznost.
AUTOŠKOLA

AUTOŠKOLA

Autoškola Siget, čija tradicija seže od 1973. godine jamči Vam kvalitetne predavače i instruktore kao i brz i siguran put do vozačke dozvole.

KONTAKT

 
Radno vrijeme

pon-pet  6:30 - 20:00 sati

subota   6:30 - 14:00 sati

centrala:
tel: 01 6502 222, fax: 01 6526 601
Siget 17, Novi Zagreb
10 020 Zagreb

osiguranje:
tel: 01 6502 292,
mail: osiguranje@aksiget.hr

Kasko Siget:
tel: 01 6502 289,
mail: kasko@aksiget.hr

članstvo:
tel: 6502-236;
mail: clanstvo@aksiget.hr

tehnički pregled i homologacija vozila:
tel: 6502-277;
fax: 6527-655;
mail: registracija@aksiget.hr;
mail: homologacija@aksiget.hr;

registracijia :
tel: 6502-236;  
mail: registracija@aksiget.hr

autoservis:
tel: 6502-230;
fax: 6587-419;
mail: radiona@autosiget.hr

autodijelovi:
tel: 6502-230
mail: autodijelovi@autosiget.hr

autoškola:
tel: 6502 254,
mail: autoskola@aksiget.hr

facebook AK Siget: